Esküvő

Kedves Ifjú Pár!

 

Életetek kiemelkedő pontjához értek hamarosan az esküvőtök napján! Ehhez kínálok segítséget fotós munkámmal: megörökíteni életetek talán legszebb pillanatait.

Minden csak rajtunk múlik, hogy közösen mit hozunk ki a rendelkezésre álló helyszínekből és időből. Amit Nektek érdemes beleadni: a boldogságotokat, jókedveteket, az egymásra figyelést, a szerelmet, sok mosolyt, egy kis kikapcsolódást a lázas készülődésből. Amit pedig én kínálok saját részről: profi munkát, vidámságot és jó hangulatú fotózást (hogy azt az időt ne munkának érezzük), odafigyelést, rugalmas hozzáállást és minőségi képeket.

Az esküvőt – ha szeretnétek – megelőzheti egy korábbi jegyes fotózás, melyen még hétköznapi(bb) ruhában készülhetnek fotók Rólatok, a kedvenc helyszíneiteken, pl. ahol megismerkedtetek, vagy egy tóparton, ahová szívesen jártok.

A Nagy Napon pedig, előzetes megbeszélésünk alapján találkozunk, ez indulhat a készülődés/beöltözés első pillanataitól is, vagy ha már „készen” érkeztek, találkozhatunk a kreatív fotózáson, vagy a szertartás előtt is. Mindent előre egyeztetünk, hogy milyen eseményeken kéritek a közreműködésemet (készülődés, esküvői menet, kikérő, polgári szertartás, egyházi esküvő, vacsora (csak az étkezés idejére), és a lagzi. A lagzikban általában a menyecsketánc végéig szoktuk a rendelkezésre állást megbeszélni, de ha jó a buli, megoldható a tovább maradás is (akár végig).

Az alapáron minden kép átesik egy gondos alapretusáláson (szükség szerinti képkivágás/egyenesítés, perspektíva-korrekció, fények, színek, zajszűrés stb.), a legtöbb kép ezáltal máris albumba illő minőségű lesz.

Végül az összes képet átadom vízjel nélkül, teljes méretben, nagy felbontású JPG file-okban, CD/DVD-n/interneten. Ezek tökéletesen használhatók utána akár internetes feltöltésre (album, Facebook stb.), akár nagy papírképek készítésére is.

A munkát pozitív hozzáállással, jókedvvel, professzionális eszközökkel és 17 évnyi esküvői fotózás tapasztalatával végzem, a 2 tanús kis esküvőtől a legnagyobb lagzikig egyaránt.

Érdekel? Ha bármi kérdésed lenne, szívesen válaszolok! Mivel ez egy nagyon személyes műfaja a fotózásnak, megköszönöm, ha tegeződhetünk. 🙂  Kérlek írj az info KUKAC feketebalazs.hu címre! 

Az esküvői fotóimból a Galériában találsz egy kis ízelítőt.

Ha pedig már komolyan érdekel a munkám és árajánlatot kérnél, ide nyomj! 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések:
(készülőben) 🙂