Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás

Mostantól lehetőség nyílt arra nálam, hogy karácsonyi fotózást foglaljatok magatoknak! A helyszín szabadon választható: karácsonyi, vagy más témákban, berendezett stúdiókban, vagy akár Nálad, otthon is, ha erre alkalmas a lakásotok (a szükséges világítást viszem magammal).

 

Mint mindenhol, itt is professzionális eszközökkel dolgozom, beleértve a fényképezőgépeket, objektíveket és az általam odavitt külső vakukat / LED-fényeket. Gyakorlott és teljesen kezdő fotóalanyokkal is szívesen dolgozom, segítek a jó hangulat és a jó képek létrehozásában. 🙂 A képeket aztán gondos, hozzáértő utómunkával dolgozom fel, hogy olyan legyen a végeredmény, amilyennek szeretnéd. A végeredmény alapértelmezetten interneten át jut el hozzád, nagy felbontású fotók formájában, de tudok kedvező árakon rendelni belőlük készülő ajándéktárgyakat is, pl. vászonkép, hab-kép, puzzle, egérpad, bögre, naptár, fotókönyv, minőségi nyomat, képes LEGO stb.

 

Ha érdeklődsz, vagy foglalnál időpontot, kérlek írj az info KUKAC feketebalazs.hu címre, vagy tudsz üzenetet küldeni a Facebook-oldalamon keresztül!